Cum a inceput totul?

Povestea Elfi a început în 2003. Atunci am pornit la drum cu forțe proaspete și, ca în orice poveste de succes, am început cu un lucru simplu: un singur tip de hârtie igienică monorolă, comercializată la nivel local. Nu a trecut mult și alți producători au preluat modelul nostru. Însă acest lucru nu ne-a descurajat, ci ne-a determinat să ne dezvoltăm. Ne-am extins treptat gama de produse și am început să distribuim în tot mai multe județe din țară. Am investit masiv și am achiziționat noi linii de producție, păstrând aceleași standarde de calitate pe care ni le-am impus încă de la început.

În momentul de față, Elfi oferă o multitudine de tipuri de hârtie igienică, prosoape de bucătărie, șervețele de masă, șervețele la cutie, batiste și șervețele umede.
Și nu ne vom opri aici deoarece voința și puterea de muncă ne îndeamnă să creștem familia Elfi tot mai mult.

Reteaua de partneri Elfi

De-a lungul timpului, calitatea si seriozitatea ne-a ajutat sa ne dezvoltam o retea solida de parteneri de incredere.

Astfel ne mandrim sa fim prezenti in: Metro, Auchan, DCNeu, LaDoiPasi, Annabella

Pe langa retelele de supermaket-uri si hypermaket-uri cu acoperire nationala, servim cu mare drag si afacerile locale de tip butic, aflate in zonele urbane si rurale ale Romaniei. 

Astfel ne asiguram ca toti romanii se pot bucura de caltiatea si rezistenta produselor Elfi, fie care vorbim de hartie igienica, prosoape de hartie sau servetele.

Formular de contact

    Shopping cart
    Sign in

    No account yet?

    We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
    Start typing to see products you are looking for.