Termeni si conditii

Toate datele personale furnizate in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate Site-ului www.HartiaElfi.ro de catre compania SC Con Adimar Grup 2003 SRL.

Prin completarea formularului de inregistrare disponibil pe www.HartiaElfi.ro, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal (nume, prenume, adresa, email) sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Site-ului www.HartiaElfi.ro, al companiei SC Con Adimar Grup 2003 SRL, in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clienţii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Site-ului www.HartiaElfi.ro.
  • Utilizatorul va fi la curent cu mesaje informative din partea companiei SC Con Adimar Grup 2003 SRL si cu ofertele de bunuri si servicii comercializate de partenerii nostri prin posta, e-mail, sms, etc (“Newsletter”).
  • Veti putea renunta, oricand si fara nici un prejudiciu, la primirea mesajelor tip Newsletter, prin dezabonarea de la acest serviciu, conform instructiunilor de pe Site-ul www.HartiaElfi.ro.

Compania SC Con Adimar Grup 2003 SRL va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Site-ul www.HartiaElfi.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi prelucrate numai in conformitate cu prevederile legale, in particular cele reglementate prin legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, legea nr. 506 din 17 noiembrie 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice si Ordinul Avocatului Poporului nr. 52/2002 privind aprobarea Cerintelor minime de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal.

Confidentialitatea informatiilor pe care ni le furnizati este garantata. Inregistrarea si stocarea acestor informatii se realizeaza exclusiv in scopurile precizate mai sus. In eventualitatea in care nu sunteti de acord, va rugam sa nu va introduceti datele personale si sa contactati compania SC Con Adimar Grup 2003 SRL in vederea identificarii altor modalitati prin care sa puteti beneficia de produsele noastre. Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@HartiaElfi.ro.

Prin acceptarea acestor termeni si conditii va dati acordul pentru includerea datelor dumneavoastra cu caracter personal in baza de date a SC Con Adimar Grup 2003 SRL, pe website-ul www.HartiaElfi.ro. Baza de date astfel creata va fi folosita in scop de marketing direct.

Termeni generali

Site-ul www.HartiaElfi.ro, denumit in continuare HartiaElfi.ro, este administrat de SC Con Adimar Grup 2003 SRL, cu sediul social in Albota, Nr. 397, judetul Arges, capital social 2200 lei, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J03/944/2003, avand Codul Unic de Inregistrare RO15609193 si urmatorul cont bancar: RO92DAFB1034034A0830RO01 la Leumi Bank Pitesti. SC Con Adimar Grup 2003 SRL este denumita in continuare Elfi. Prezenta pagina stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul magazinului online www.HartiaElfi.ro. De asemenea, accesul pe site-ul anterior mentionat se va face sub autoritatea termenilor si conditiilor prezentate in aceasta pagina. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, va recomandam sa cititi cu atentie termenii si conditiile prezentate mai jos, accesarea site-ului presupunand acceptarea neconditionata a acestora. Daca nu acceptati acesti “Termeni si Conditii”, nu utilizati acest site. Utilizarea site-ului www.HartiaElfi.ro ca vizitator, inregistrarea ca utilizator si achizitionarea produselor din gama oferita pe site, presupun implicit acceptarea tacita si fara rezerve a acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care reies din acestea.

Pentru a putea plasa comenzi pe site-ul HartiaElfi.ro, va trebui sa va inregistrati prin crearea unui cont de utilizator. Autentificarea utilizatorilor pe site, presupune alegerea unui nume de utlizator si a unei parole, a caror pastrare in siguranta reprezinta responabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurate prin folosirea parolei revenindu-va integral.

In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Utilizarea site-ului www.HartiaElfi.ro se va face cu scopul de a vizualiza produsele si informatiile despre acestea si despre magazin, precum si de a crea un cont care sa serveasca la achizitionarea produselor dorite. Utilizarea site-ului www.HartiaElfi.ro in alte scopuri decat cele mentionate este interzisa. Elfi poate aduce in orice moment modificari asupra continutului site-ului www.HartiaElfi.ro, modificari de structura si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara a necesita un acord prealabil si fara a acorda vreo notificare catre utilizatori sau catre terte persoane.

De asemenea, Elfi poate limita accesul la anumite parti din site, la anumite facilitati/frame-uri din site, poate aduce limitari de acces anumitor IP-uri fara notificari si fara vreo raspundere. Elfi isi rezerva dreptul sa schimbe preturile, modul de ambalare al produselor, pozele etichetelor, culorile solutiilor si altele, fara notificarea prealabila a utilizatorului.

Definitii

Elfi, prin intermediul magazinului online www.HartiaElfi.ro, intitulat generic “site”, este denumit “Furnizor”, iar produsele, textele si pozele de pe site-ul magazinului sunt denumite “continut”. Elfi permite accesul la site si implicit la continutul site-ului atat vizitatorilor, cat si utilizatorilor. Prin termenul “Vizitator” al site-ului se intelege orice persoana fizica sau juridica ce va avea acces liber la site. Prin termenul “Utilizator” al site-ului se intelege orice “vizitator” care se inregistreaza ca “utilizator” prin completarea unui formular de inregistrare, care ii va folosi la realizarea de comenzi de produse de pe site.

Drepturi de Autor

Intregul continut al site-ului: produse, poze, texte, logo-uri si alte date, generic numite “continut”, sunt proprietatea Furnizorului si a furnizorilor sai si este protejat de Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare – privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 – privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr. 129/1992, republicata – privind desenele si modelele industriale.

Daca intampinati pe acest site probleme sau incalcari ale dreptului de proprietate intelectuala, va rugam sa ni le sesizati la adresa office@HartiaElfi.ro. Accesul liber la site si la continutul site-ului si utilizarea lor sunt permise doar pentru uz personal, fara scop direct ori indirect comercial. Copierea, stocarea, modificarea ori transferarea cu orice titlu, in parte ori intreg a site-ului si/sau a continutului nu sunt permise fara acordul explicit, scris, al Furnizorului si sunt sanctionate potrivit legislatiei in vigoare.

Crearea de legaturi cu site-ul HartiaElfi.ro ale altor site-uri sau invers este permisa cu un acord scris prealabil. Elfi sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. Elfi nu garanteaza, nu este si nu poate fi responsabil in niciun fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective.

Produse si politica de preturi

Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.HartiaElfi.ro sunt proprietatea Furnizorului. Furnizorul garanteaza ca produsele sunt noi si in momentul livrarii sunt insotite de bonul fiscal, conform legislatiei in vigoare. Produsele sunt oferite in limita stocului disponibil, prin urmare HartiaElfi.ro isi rezerva dreptul de a nu onora o comanda daca produsul vizat nu se mai afla in oferta curenta de pe site. HartiaElfi.ro se angajeaza, in acelasi timp, sa actualizeze oferta de produse de pe site in functie de disponibilitatea produselor in stoc. Preturile prezentate pe site in lista de produse includ TVA (20%), insa nu includ costurile de livrare. Costurile de livrare sunt afisate in pagina “Livrare”, iar in pagina “Cosul de cumparaturi” va fi afisat pretul total al produsului (TVA inclus) fara costurile de livrare. Elfi se angajeaza sa afiseze corect pe site-ul HartiaElfi.ro preturile si informatiile cu privire la caracteristicile si disponibilitatea produselor. Totusi mai pot aparea erori de sistem in afisarea sau calcularea preturilor. In acest caz, va fi considerat pretul final al comenzii cel stabilit telefonic impreuna cu consultantul de vanzari HartiaElfi.ro. Daca intampinati astfel de neconcordante, va rugam sa le sesizati la numarul de telefon mobil 0726 336 464 sau sa ne scrieti pe adresa office@HartiaElfi.ro. Imaginile publicate pe site in dreptul produselor sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot fi diferite de cele prezentate in imagini. Pentru a evita o astfel de situatie este indicat sa discutati in prealabil cu un consultant de vanzari al firmei noastre. Elfi nu isi asuma responsabilitatea pentru caracteristicile si specificatiile produselor de pe HartiaElfi.ro, acestea fiind responsabilitatea reprezentantilor marcilor care le-au furnizat sau a importatorilor desemnati de marci. In acelasi timp, Elfi isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza descrierile produselor fara nicio notificare prealabila. Refuzarea unei comenzi La refuzarea unei comenzi veti fi instiintat prin email de motivul refuzului. Vom putea refuza o comanda daca: nu avem pe stoc produsul comandat; plata dumneavoastra nu a fost finalizata in cazul platii online cu cardul; a fost o eroare legata de pretul sau descrierea produsului; nu sunteti eligibil pentru a face o comanda (aveti sub varsta legala, ati facut in trecut comenzi pe care nu le-ati ridicat si altele).

Facturare si plata

Plata in numerar la livrare, pentru produsele disponibile din stoc, se face la livrare, in lei, la valoarea din momentul confirmarii comenzii. Plata se face catre comisionarul care efectueaza livrarea. Pentru comenzile cu plata in numerar cu livrarea in Bucuresti sau alte localitati, plata se face integral in momentul receptionarii coletului.

Livrare si transport

Produsele comandate de pe site-ul nostru se livreaza in toata tara. In judetul Arges livrarile se fac prin curierii proprii Elfi pentru comenzile mai mari de 100 de lei, iar pentru comenzile mai mici de 50 de lei, livrarea se va realiza de catre serviciul de curierat Nemo Express. In tara printr-o firma privata de curierat, Nemo Express. Produsele sunt ambalate si asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare. In cazul in care clientul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, Elfi va pastra bunurile comandate timp de cinci zile, perioada in care va incerca sa contacteze utilizatorul din nou pentru a face livrarea. Dupa acest interval, comanda va fi anulata. Livrarea se va efectua in 24h – 48h in Arges.

Program livrari comenzi in Arges: Luni – Vineri, intre orele 09:00 – 18:00 la adresa indicata de dumneavoastra in comanda.

Livrarile pentru clientii din afara judetului Arges se vor efectua exclusiv prin curier rapid Nemo Express.

Confidentialitatea datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Elfi are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este furnizarea de bunuri si servicii, iar www.HartiaElfi.ro garanteaza ca nu le va folosi sau prelucra in alte scopuri fara consimtamantul dumneavoastra. Elfi prin intermediul site-ului www.HartiaElfi.ro se angajeaza sa nu faca spam. Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare emiterii facturilor pentru bunurile livrate. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea livrarii. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra contului si parolei asociate accesului la serviciile site-ului, conditionate de logare. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, Elfi nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consectintele ce pot aparea. Daca utilizatorul constata o utilizare neautorizata a contului sau, trebuie sa anunte Furnizorul in cel mai scurt timp.

Garantia produselor

Elfi garanteaza integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului si pana in momentul livrarii.

Dreptul de returnare a produselor cumparate

Potrivit Ordonantei 130/2000 cu modificarile aduse prin Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 si OUG 174/2008 – privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care vor cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Declinarea responsabilitatilor

Elfi nu ofera nicio garantie ca produsele comandate de pe HartiaElfi.ro vor satisface toate dorintele utilizatorului cu privire la produsele comandate. Elfi nu ofera nicio garantie cu privire la functionarea site-ului sau corectitudinea informatiilor prezentate in cadrul acestuia. Totusi, HartiaElfi.ro se preocupa sa actualizeze informatiile, astfel incat cat mai putine erori de orice tip sa apara.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului HartiaElfi.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul va fi considerat o tentativa de fraudare a site-ului www.HartiaElfi.ro si va face obiectul unei plangeri penale la organele de politie, impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.

Dispozitii finale

Elfi are dreptul de a modifica aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site. Orice litigiu aparut intre clienti si Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabila.

Daca aveti probleme legate de o comanda, de produse, de livrare sau de orice alta natura, puteti lua legatura cu persoana de contact responsabila cu concilierea, office@HartiaElfi.ro, 0726 336 464.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Start typing to see products you are looking for.